TOKAT / MERKEZ - 15 TEMMUZ ŞEHİT BİROL YAVUZ ORTAOKULU

Ekm

Okulumuzda Afete Hazıtlık kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize deprem anında neler yapmaları gerektiği uygulamalı anlatıldı.

Ekm

Okul Müdürümüz Bahri BAYIR başkanlığında; öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla okul aile birliği toplantısı yapıldı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için kararlar alındı.

Ekm

Öğrencilerimiz yeni bir yıla merhaba derken İlköğretim Haftasını kutladık. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Ağu

Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesinde son derece önemli bir yere sahip olan Büyük Taarruz zaferinin 101. Yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÖZDEMİR 8. Sınıf öğrencilerimizle sınav öncesi bir araya gelerek sınav hakkında bilgi verdi ve çocukların sınav kaygılarını gidermeye çalıştı. Sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Haz

Liseye geçecek olan 8. Sınıf öğrencilerimizle okul tanıtımı gezisi kapsamında Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gidildi. Öğrencilerimize buradaki bölümler hakkında detaylı bilgi verildi.

May

Küçük Erkekler Voleybol Takımımız grup maçlarında rakiplerini  net skorlarla yenerek  lider tamamlayıp ilimizi yarı finallerde temsil edecektir. Öğrencilerimize, ailelerine ve Mehmet Emin Gündoğan hocamıza teşekkür ediyoruz. Tebrikler bizim çocuklar.

May

Küçük Erkekler Voleybol grup maçları için ilimize gelen Çorum Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu voleybol takımı okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Ümit Hocamıza ve ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

May

İl Milli Eğitim İlkyardım Birimi Koordinatörü ve İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Bülent Duygulu tarafından okulumuz öğrencilerine İlkyardım farkındalık eğitimi verildi.

May

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret etti. İhtiyaçlarımız, eksiklerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda bilgi alışvetişinde bulunduk.

Nis

OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ ZEKERİYA GÜNAY ÇEKİÇ TARAFINDAN, AFET HAZIRLIK KULÜBÜ ÜYELERİNE TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Nis

OKULUM AFETE HAZIR YARIŞMASI KAPSAMINDA OKUL ÇALIŞANLARINA ''DEPREM ANINDA KAPATILMASI GEREKEN YERLER'' KONULU UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ.

Nis

OKUL MÜDÜR YARDIMCIMIZ VE AKUB TEMSİLCİMİZ SERVET DEMİRKAN TARAFINDAN OKULUMUZ ''AFET HAZIRLIK KULÜBÜ'' ÜYELERİNE EV-OKUL-DERSLİKLERDE TEHLİKE AVI YAPILMASI, AİLE AFET PLANI HAZIRLAMA VE ACİL DURUM NUMARALARI KONUSUNDA FARKINDALIK EĞİTİMLERİ VERİLDİ.